Ticker

6/recent/ticker-posts

Amrit Kalash - ölümsüzlük iksiri

Amrit Kalash - ölümsüzlük iksiri

Doğadan, gözlem ve deney yolu ile geliştirilen, kökten tedavi edici, Ayurvedik ilaçlar giderek daha yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Aslında bunlara ilaç demek yanlış. “Dosha” ları (beden tipi, vücut sistemi) dengeleyici “bitkisel gıda destekleyicileri” olarak adlandırmak daha doğrudur.

Bunların içinde Amrit Kalash’ın ayrı bir yeri vardır. Çünkü bu ürün üstünde, son yıllarda bir çok bilimsel araştırma yapılmış ve tümü de olumlu sonuçlar vermiştir.

Amrit Kalash, tarihi ayurvedik reçetelerde tanımlanan, yüzlerce beslenme destek ürününün içinde, en eski ve en çok rağbet gören bir üründür. Binlerce yıl önce geliştirilip, beden ve ruh sağlığının dengelenmesi için kullanılmıştır.

Ayurveda’da Rasayana olarak bilinir.Hindistan ormanlarından toplanan, 48 çeşit şifalı bitki ve yapılmıştır. Yılın belirli aylarında ve yine belirli gün ve saatte, konusunda yetişmiş kişilerce toplanarak, belirli oranlarda dikkatle harmanlanmaktadır. Amrit Kalash, hazırlanışında, bitkilerin yararlı maddelerinin kaybolmaması için, çok yavaş pişirilmesi dahil, 250 aşamadan geçmektedir.

Amrit Kalash- Ölümsüzlük kanalı, uzun yaşam sırrı- olarak Türkçeye çevrilmiştir. Eski Yogiler bunu yiyerek ve sadece süt içerek çok uzun yıllar ve hastalanmadan yaşıyorlarmış.

Amrit Kalash’ın bir diğer özelliği de, tüm yaş grupları, beden tipleri, hasta ve sağlıklı insanlar tarafından kullanılabilmesidir.

MA4- Meyva konsantresi- Macun-veya marmelat şeklindedir. MA7 ise şeker ve sade yağ içermeyen şeklidir.( tatlı almak istemeyenler için önerilir).

Ayurvedik tıpta tanımlanan en belirgin etkisi, Ojaları, kalite ve kantite itibariyle artırmasıdır.

Ojalar: sindirim sistemi için gerekli en küçük maddelerdir. (Ayurveda).

Bugüne dek bilinen en güçlü, her çeşit serbest radikali zararsız hale getiren full spektrum antioksidandır.

Allopati ( klasik- veya modern tıpta denilen, orthodoks tıp) deyimi ile, Amrit Kalash, C vitamini, E vitamini, beta karoten, polifenol, biyofleynot, ve riboflavin bakımından zengin bir karışımdır.

Serbest Radikalleri zararsız hale getirmede, bilinen C ve E vitaminlerinden 1000 (Bin kez) daha güçlüdür.

-Amrit Kalash’ın ( MA4 , MA5 ve MA7,), Bir çok ilaçtan daha fazla ve yan etkisiz olarak LDL oksidasyonunu büyük ölçüde yavaşlattığı görülmüştür. LDL kalp hastalığı oluşumunda en fazla etkisi olan, kollestrol türevlerinden biridir.

-Amrit Kalash’ın salisilik asitle (aspirin ile) karşılaştırmalı olarak yapılan bir araştırmada, Aspirine göre kanı sulandırıcı özelliğinin daha bariz olduğu; yani kanın pıhtılaşmasını sağlayan “trombositlerin” çökmesini önlediği saptanmıştır.

-Kalp krizinde çok önemli bir etken olan pıhtı oluşumunu ve damar tıkanmasını (emboli), herhangibir bölgedeki trombüs oluşumu sağlamaktadır. Ancak Amrit Kalash bu tehlikeli durumu büyük ölçüde önlemektedir.

Ohio Eyalet Üniversitesi Tıp Fakültesinden Patoloji, Profesörü Dr. Hari Sharma, Amrit Kalash’ın kansere karşı koruyucu etkisi bulunduğunu, serbest radikalleri temizleyici, yaşlanmanın biyolojik etkilerini yavaşlatıcı, bağışıklık sistemini ciddi olarak güçlendirici, lenfositleri etkili hale getirici, kanı sulandırıcı trombositlerin pıhtılaşmasını önleyici olduğunu ( aspirine göre daha iyi önlediğini) araştırmalarla tespit etmiştir.

-Amrit Kalash MA4, MA5 diye bilinen iki formülden oluşmaktadır.

-Amrit Kalash MA4: Meyva konsantresi. Marmelat yada macun şeklindedir. Düzenli olarak sabah ve akşam olmak üzere günde iki tatlı kaşığı almak gerekiyor. Bir kavanozu 600 gr.dır.30 günlük kullanım içindir.

İçinde:Whole cane sugar,Indian Gallnut, ghee (clarified butter),honey, Indian Gooseberry,Cinnamon, Cardomom,Cyperus, Turmeric, Long Pepper, Sandalwood, Nutgrass, Shoe Flower,Aloeweed, Liquorice, Butterfly Pea,Indian Pennywort, ve 24 çeşit diğer bitki,kök ve meyve özleri bulunmaktadır

[”amla” olarak bilenen tropikal bir meyve, bektaşi üzümü, meyan kökü, sandalağacı, bal, ghee (sade yağ), ayçekirdeği, Hint yabani karabiberi, aloe ağacı, Hint mazı fındığı, kelebek fasulyesi, fil asması ve bunlar gibi, bir çoğu sadece Hindistanda bulunan bitki ve baharatlar vardır.]

-MA5 bitkisel tablet, Winter Cherry, Liquorice, Milky Yam, Aspagus Adscendens, Indian Gooseberry, Heart-Leaved Moonseed, Indian Asparagus, Indaian Wild peper, Aloewood, Elephant Creeper, Black Musale, Caper Plant, Acacia Arabica özlerinden yapılmıştır.

Şeker almaları sakıncalı olan kişiler için, MA7 Tabletleri bulunmaktadır. Bu tabletler marmelat şeklindeki ürün ile Bal ve sadeyağ hariç aynı bileşimdedir.

-MA4/MA7 ve MA5'in birlikte alınması halinde etkisinin daha fazla olacağı belirtiliyor.

Ben aktif kanser hastalığına karşı savaş verenlerin macun yerine şekersiz tablet MA7 ve MA5’i birlikte almalarını tavsiye ederim.

MA4 Macun, meyve konsantresi,bir aylık kullanım için 600 gm

MA5 bitkisel tablet bir aylık kullanım 30 gm( 60 tablet)

MA7, şeker ve sade yağ içermeyen tablet 60gm (60 tablet)

Olmak üzere üç türü bulunmaktadır

Etkisinin kalıcı olabilmesi için, en az 4-6 ay süre ile düzenli kullanılması öneriliyor. Ürünü almayı kesmeden bir hafta önce dozu, günde birer tablete indirmek ve ondan sonra kesmek de önerilen diğer bir husustur.

Ender Saraç

Yorum Gönder

0 Yorumlar