Ticker

6/recent/ticker-posts

Saçları hızlı uzatan yağlar

Saçları hızlı uzatan yağlar


Saçlarınızı sağlıklı bir şekilde hızlı uzamasını istiyorsanız aşağıda önerdiğimiz yağları kullanarak saçlarınızın uzamasını hızlandırabilirsiniz.

-1. TARİF: Badem yağı, Yılan yağı, Susam yağı, Hint yağı


Yağların herbirinden eşit miktarda bir kaseye koyup karıştırın. Elde ettiğiniz yağ karışımını saçlarınızın diplerine masaj yaparak iyice yedirin. Ardından  saçlarınızı Streç film ile sarın ve etki etmesi için 45 dakika bekledikten sonra saçınızı ılık su ile durulayın.

-2. TARİF: Badem yağı, Sarımsak yağı, Yılan yağı, Buğday yağı, Hint yağı, Bepanthen ampul, Bemiks,

Aktarlardan kolaylıkla temin edebileceğiniz bu yağların herbirinden eşit miktarda bir kavanoza boşaltın. Ampullerin tamamını yağların içine kırıp karıştırın ve Elde ettiğiniz yağ karışımını haftada bir saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Etki etmesi için saçlarınızda en fazla 3 saat bekletin, ardından saçınızı ılık su ve şampuanla durulayın

Saçlarınız hem gürleşecek hem de daha çabuk uzayacaktır. 

-3. TARİF: Zeytinyağı

2 çorba kaşığı zeytinyağını bir cezvede ısıtın. Isınmış zeytinyağını saç diplerinize masaj yaparak iyice uygulayın. saçlarınızı nemlendirilmiş bir havlu ile sarın ve etki etmesi için yarım saat saçınızda bekletin. Ardından ılık su ile saçlarınızı yıkayın.

-4. TARİF: Isırgan otu

Taze ısırgan otunu kaynatın ve banyoya yapmadan önce saçlarınıza sürün. Etki etmesi için saçlarınızda 15-20 dakika beklettikten sonra saçınızı durulayın. Saçlarınız hem gözle görülür bir şekilde uzayacak hem de beslenecektir.

-5. TARİF: Kayısı yaprağı


Bir cezvede Kayısı yapraklarını içine biraz su ekledikten kaynatın. Elde ettiğiniz suyu banyoya girmeden önce saçlarınıza sürün ve etki etmesi için 15 dakika beklettikten sonra saçınızı lık su ile yıkayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar