Ticker

6/recent/ticker-posts

Alkali su nasıl yapılır? - Ender Saraç

Evde Alkali su nasıl yapılır? 
 
Doktor Ender Saraç vücudumuzu alkali hale getirmek, hücrelerin yenilenmesini sağlamak için evde Alkali suyun nasıl yapılacağını anlattı.

Alkali su  tarifi

Alkali su elde etmek için 2 litre suyun içine 1 yemek kaşığı kadar karbonat koyduktan sonra karbonat eriyene kadar iyice karıştırın. Gün boyunca hazırlamış olduğunuz bu Alkali suyu için. 

Hatta  soğuk ya da sıcak  içeceklerinizde bile bu suyu kullanabilirsiniz.

Alkali beslenme ve alkali suyun önemi video izleyin

Yorum Gönder

17 Yorumlar

  1. Ender bey, ben aynı mantığı sürekli süt ve doğal maden suyu içerek uyguluyorum, yaklaşık dört senedir. Asitik gıdalar ve içecekler yumuşak dokuların sertleşerek boşaltım sisteminin çalışmasını engelliyor ve vücut içerisinde birikim başlıyor. İşte tüm hastalıklar bu birikim başlangıcı noktasından sonra oluşuyor. Ben farklı olarak zaman zaman vücudumu asitik moda da geçirdim. Yumuşak dokularda gevşeme ve katıllaşma yoluyla arada sıkışmış ödemlerin boşaltılmasını sağlamak amacıyla. Aslında her iki mod da gerekli vücut için. Zararlı olan, sürekli alkali veya sürekli aitik mod. Bunlar dönüşümlü ve belirli düzeylerde olması gereken durumlar. İyi günler.... Sezai ÇAKICI

    YanıtlaSil
  2. karbonatlı suyu hazırlamak için marketlerde satılan karbonatı mı kullanıyoruz.bazı yerlerde, bu karbonatların içinde katkı maddesi olduğunu söylemişler ve bu nedenle eczanelerden ''ingiliz karbonatı'' olarak satılan karbonatı almamızı önermişler.bu doğru mu,bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?ayrıca bukarbonatlı suyu aç karnına tüketin diyorlar.farklı bilgiler paylaşılmış,doğru olan nedir?

    YanıtlaSil
  3. ingiliz karbonatı kullanılıyor eczanelerden alınabiliyor

    YanıtlaSil
  4. Bir sorum daha olacak suyu alkali yapmak icin karbonat yerine limon suyu kullansak olurmu? Hangisi daha etkili olur

    YanıtlaSil
  5. Normal karbonat ise yaramiyormu yani?

    YanıtlaSil
  6. Normal karbonat kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. arkadaslar ben diyetisyene gidiyorum bu hafta bana da alkali su verdi metabolizma hizlandiriyormus karbonata falan gerek yok geceden 1litre suya 1maden suyu 2cubuk tarcin 2dilim limon 2yaprak nane koyuyosunuz ertesi gun gun boyu tuketiyosunuz

    YanıtlaSil
  8. Mehmet Öztürk8 Ocak 2015 09:54

    Çeşme suyu olur mu?

    YanıtlaSil
  9. Alkali su yapımında Doğal kaynak suyu kullanmanız daha iyi olur

    YanıtlaSil
  10. ya sadece alkali su mu icicez yaninda sade su da tuketicezmi birde alkali suyu normal suya bi kac damla koyup icin diyolar hangisi daha faydali?

    YanıtlaSil
  11. Ben 17 yaşındayım kiloluyum alkoli su bana zararı olabilurmi kulak ameliyatı olmuştum az bi zaman önce ve annemle kullanmak istiyor annem guatır hastası zararı varmıdr

    YanıtlaSil
  12. alkali suyla ne kadar surede zayilanir

    YanıtlaSil
  13. normal hamur isinde kullandigimiz karbonat olmaz mi peki hamileyim kulanmamda bi sakinca yoktur dimi

    YanıtlaSil
  14. Karbonat normal hamur işlerinde kullanılan karbonat olmalı. İngiliz karbonatı, Hazır alkali su gibi ürünler para tuzağından başka birşey değil. Alkali su içmenin amacı zayıflamak değil vücudumuzu asidik halden bazik hale geçirmektir. Bu sayede metabolizma daha sağlıklı çalışacağından sindirim sistemi, yağ yakma daha iyi olacaktır.

    Sağlıklı gıdalar tüketmeye, en azından yürüyüş yaparak vücudu hareketlendirmeye gayret edilmezse alkali su tüketmenin size yararı olacağını beklemek hayal olur.

    Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

    YanıtlaSil
  15. ne yani zayiflanmiyor mu alkali su ile

    YanıtlaSil
  16. Sen homini gırtlak Allah ne verdiyse yersen. Yediğinle aldığından fazla kaloriyi yakacak kadar hareket etmezsen zayıflayabilirmisin sence. Uyanın artık bu rüyadan.

    Formül şu: az ye çok hareket et. hem istediğimi yiyeyim hem zayıflayayım dersen yakında 200 kilo olursun seni vinçle taşırlar :)

    YanıtlaSil
  17. Çeşme suyu olmaz mı

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.