Ticker

6/recent/ticker-posts

Yüz beyazlatıcı özel maske

Yüz beyazlatıcı özel maske

Size Hindistan cevizi sütü ile evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz
yüz beyazlatıcı özel maske öneriyorum.

Yüz beyazlatıcı özel maske


Malzemeler:

* Yarım çay bardağı Hindistan cevizi sütü

* 1 yemek kaşığı ananas suyu

Uygulama: Hindistan cevizi sütüne ananas suyunu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra yüzünüze sürün ve yarım saat cildinize etki etmesi için bekleyin. Daha sonra soğuk suya batırılmış pamuk yardımı ile cildinizi temizleyin.

Bu maskeyi birer gün ara ile yüzünüze uygulayın. Yüzünüzün rengi zamanla açılacak. Teninizde alacalı bulacalı görüntüde farklı renk tonlaması varsa, zaman içinde onları da giderecektir.

Hindistan cevizinin içinde bulunan ve peltemsi bir yapısı olan beyaz sıvının içinde yüz derisi için çok önemli etken maddeler bulunmaktadır. bu maske Hindistan gibi doğu ve Uzakdoğu ülkelerinde pek çok kadının uyguladığı bir yöntemdir.

Özünde birçok vitamin ve doymuş yağ asitleri yer alır. Ciltteki ince kırışıklıkları giderdiği ve yumuşattığı gibi özellikle de beyazlık isteyenler için teni açan özelliği vardır.

Bu cilt bakım ürünü ile, dış etkenlerden yıpranan cildiniz beslenir. Bu sıvıyı yüz derinize, dudaklarınıza sürerek uygulayın. Haftada üç gün bunu yaparsanız, bir süre sonra cildinizin bakımlı ve güzel görünüme kavuştuğunu, parladığını göreceksiniz.

Hindistan cevizinin sert kabuğunun içinden çıkan süte benzer bu beyaz sıvı, henüz birçok kadının bilmediği, fakat mucize bir cilde giden yolu açan doğal bir uygulamadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar