Ticker

6/recent/ticker-posts

Sivilceler için ayva çekirdeği kremi


Sivilceler için ayva çekirdeği kremi

Yüzünüzdeki sivilce izlerinden, sivilcelerden ve renk bozukluklarından şikayetçi iseniz ayva maskesi tam sizin için!




Lekesiz ve pürüzsüz bir cilt için avuç dolusu para harcanan dönemler artık geride kaldı. Artık doğanın mucizevi bitki ve meyve özleri ile kusursuz bir cilde sahip olmanız mümkün.

Antioksidan özelliği ile bilinen ayva çekirdekleri cildiniz için son derece faydalı. Uzmanlara göre sağlıklı bir cilde sahip olmak için stresten uzak durmak, dengeli beslenmek ve doğal cilt bakım ürünleri kullanmanız gerekiyor.

Ayvaçekirdeği Kremi

30-40 adet ayva çekirdeğini 1 su bardağı kaynar suda hafif haşladıktan sonra kapalı bir şişeye koyun ve 5 gün buzdolabına koymadan bekletin. 5 günün sonunda karışımın suyunu süzün ve geceleri yüzünüze sürdükten sonra kuruyana kadar bekletin. Kuruduktan sonra yüzünüzü yıkamayın. Üstüne kantaron yağını parmaklarınızla masaj yaparak sürün.

Ayvaçekirdeği kremi cilt kırışıklıklarına da iyi gelir. Kırmızı renkteki kantaron yağı cildinizi yeniler. Ciltteki çukurlar için sıkılaştırma kremleri kullanılabilir. Kantaron yağı ve ayvaçekirdeği kremi karıştırılarak yüzünüze uygulayın. dikkat etmeniz gereken bir nokta bu uygulamadan sonra güneşe çıkmayın çünkü yüzünüz hassaslaşacaktır.

Ayva çekirdeği ile kusursuz bir cilt için 7-8 tane ayva çekirdeğini çıkartıp 1/2 çay bardağı ılık suda, ağzı açık şekilde 1 gün bekletin. Jölemsi kıvama gelince yüz , boyun bölgesine sürün ve 20 dakika cildinizde bekletin.

Cildinizdeki lekelerin yok olduğunu ve cildinizin sıkılaştığını göreceksiniz. Ayrıca . Eğer hassas bir cilde sahipseniz ve cilt bakım ürünlerine döktüğünüz paralarının cildinize herhangi bir geri dönüşümü olmadıysa, doğallıktan yanaysanız bu maskeyi kullanmalısınız. Ayva çekirdeği maskesi ile aknelerinizdeki belirgin düşüşe şahit olcaksınız.

Etiketler: ayva çekirdeği kremi nasıl yapılır, ayva çekirdeği maskesi, suna dumankaya ayva çekirdeği, ayva çekirdeği jeli, ayva çekirdeğinin faydaları, ayva çekirdeğinin cilde faydaları, ayva çekirdeği jeli faydaları, ayva cekirdeği,

Yorum Gönder

0 Yorumlar