Ticker

6/recent/ticker-posts

Hürrem Rengi saç boyası

Hürrem Rengi saç boyası

Avrupa’da pek çok kadının kullandığı 40 yıllık güven markası EUGENE COLOR saç boyaları, Türkiye’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği “Hürrem Rengi” ile yok satıyor.


Marka yetkilileri, “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ile ünlenen ve yeniden gündeme gelen bakır tonlarının, özellikle de Eugene Color kit boyanın 21 numaralı “Açık Bakır” renginin mağazacılar ve kadınlar tarafından “Hürrem rengi” adı altında yoğun talep gördüğünü ifade ediyorlar.

15 farklı renk seçeneğine sahip Eugene Color, bakır rengin revaçta olduğu 2012 saç trendlerinde “Hürrem Rengi” ile Türk kadınlarının tercihi oluyor.


El değmeden üretilen %100 beyaz kapama özelliğine sahip Eugene Color kit boyaların içeriğindeki Scintilis Aktif sayesinde boyalar daha kalıcı ve saçlar daha parlak...


Besleyici ve koruyucu özellikleri ile bilinen zeytin özleri sayesinde saça derinlemesine bakım uygulayan EUGENE COLOR saç boyaları ile kolayca taranan, yumuşacık ve parlaklığıyla göz alan saçlar ulaşılıyor…

Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti sayesinde Avrupa’da en çok satanlar arasında yer alan EUGENE COLOR saç boyaları, Carrefour hipermarketlerde ve seçkin parfümerilerde satışta.

Fiyatı: 11,00 -12,00 TL

Yorum Gönder

0 Yorumlar