Ticker

6/recent/ticker-posts

General Motors diyeti

General motors diyeti

 
General Motors diyet programının amacı sizin haftada 4 ila 6 kilo verdirmektir.

General Motors diyet programı, ayrıca vücut içindeki temizleyci etkilerinden dolayı duygularınız ve davranış biçimlerinizde de olumlu gelişmeler yaratmakta.

General Motors diyet programını etkili kılan prensip: diyet yaparken yiyeceğiniz besinlerin vücudunuza verdikleri kaloriden daha fazlasını yakmalarıdır.

General Motors diyet programını dilediğiniz süre ve sıklıkta hiç bir endişe duymadan uygulayabilirsiniz.

GENERAL MOTORS’UN ZAYIFLAMA DİYET PROGRAMI

Bu diyet programının amacı haftada 4 ile 6 kilo vermektir. Program, ayrıca vücut içerisindeki temizleyci etkilerinden dolayı duygu ve davranış biçimlerinizde de olumlu gelişmeler yaratmaktadır.

Bu programı etkili kılan prensip: diyet sırasında yenen besinlerin vücuda verdikleri kaloriden daha fazlasını yakmalarıdır. Bu program istenen süre ve sıklıkta hiçbir endişe duyulmadan uygulanabilir.

Program, metabolizmanızdaki zararlı maddelerden kurtulmanız ve dolayısıyla kendinizi çok daha iyi hissetmeniz için geliştirilmiştir. 7 günün sonunda kendinizi daha hafif hissetmeye başlayacaksınız.

Çünkü asgari 4 kilo vermiş olacaksınız. Ayrıca, kendinizi çok daha fazla enerjik hissedecek ve hareket yeteneğinizin arttığını göreceksiniz. Diyet’in il 7 günü içerisinde kesinlikle alkol almamalı ve günde 10 bardak su içmelisiniz.

DİYET PROGRAMI

Gün 1: Muz hariç bütün meyvalar. Birinci gününüzdeki besinler sevdiğiniz ve istediğiniz bütün meyvalardan oluşacak. Birinci gün, özellikle bol miktarda kavun karpuz tükmeniz tavsiye edilir. Eğer birinci gün yiyeceğiniz meyva sadece kavun olursa daha ilk günden 1.5 kilo verme şansınız oldukça yüksektir.

Gün 2: Bütün sebzeler. Gün boyunca dilediğiniz ve hatta azami yiyebileceğiniz kadar çiğ veya pişirilmiş favori sebzelereinizi yiyebilirsiniz. Sebze türünde veya miktarında hiçbir kısıtlama yoktur. Güne fırında pişmiş büyük bir patates ile kahvaltı yaparak başlayabilirsiniz. Patatesin üzerine küçük bir parça tereyağı sürebilirsiniz.

Gün 3: Muz ve patates hariç istediğiniz miktarda ve her türden sebzeler ve meyvalarda bugün yenilecek.

Gün 4: Muz ve süt. Bugün 8 adet muz yiyecek, 3 bardak süt içeceksiniz. Bugünün menüsüne ilerki bölümlere tarifi verilmiş özel çorbayı da ekleyeceksiniz. Çorba isterseniz az miktarlarda alabilirsiniz.

Gün 5: Bugün ziyafet gününüz. Biftek ve domates yiyeceksiniz. 2 parça herbiri 300 gr. yağsız biftek (hatta hamburger) bile yiyebilirsiniz. Bu biftekleri 6 adet domatesler birlikte yiyeceksiniz. Bugün, günlük içtiğiniz su miktarını 1 litre artırmalısınız. Bunun amacı vücudunuzun ürettiği ürik asidi dışarı atmakdır.

Gün 6: Biftek ve sebzeler. Bugün istediğiniz kadar biftek ve sebze yiyebilirsiniz..

Gün 7: Bugünkü gıdalarınız kepek pirinci (kahverengi pirinc), meyva suları ve sebzeler. Bunlari da istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz.

8. günün sabahı 1 hafta öncesine göre 4 ile 8 kilo daha hafif olacaksınız. Daha fazla zayıflamak isterseniz yapacağınız şey programı tekrar etmek.

GENERAL MOTORS’UN HARİKA ÇORBASI
 
Bu çorbanın amacı diyet programına takviye saplamaktır. Günün herhangi bir zamanında istenildiği kadar içilebilir. Bu çorbadan mümkün olduğunca fazla içmeniz tavsiye edilir.

• 0.8 litre su,
• 6 büyük soğan,
• 2 yeşil biber,
• Tüm domatesler (taze veya konserve),
• 1 baş lahana,
• 1 demet kereviz,
• 4 poşet Lipton Soğan Çorbası karışımı,
• Sevdiğiniz otlar ve çeşniler.

İLAVE TAVSİYELER
İsterseniz, sebzeleri salata olarak yiyebilirsiniz. Sos ilave etmek yok. Sadece malt, beyaz veya şarap sirkesi, sıkılmış limon suyu, sarmısak ve sevdiğiniz ot/baharat ilave edebilirsiniz. Yağ ilave edecekseniz, 1 çay kaşığından fazla olmasın.

Önceki çorba tarifindeki malzemeler değişmez değildir. Sevmediklerinizi çıkartıp, sevdiklerinizi ekleyebilirsiniz (kuşkonmaz, bezelye, mısır, şalgam, karnabahar, v.b.).

Sadece kuru fasulye, barbunya gibi malzemelerden uzak durun. Faydalı olmalarına rağmen kalori değerleri yüksektir.

PROGAM İLE BİRLİKTE İÇEBİLECEKLERİNİZ
 
• Su, bol bol su.
• Soda
• Sade kahve (krema, şeker ve tatlandırıcı yasak)
• Sade çay (şifalı ot çaylari veya yaprak çay)
• Sadece 7. günde içilmek üzere meyva suları

DİYET PROGRAMI NASIL ÇALIŞIYOR

Gün 1: Bugün vücut sisteminizi gelecek 6 günlük programa hazırlıyorsunuz. Besin kaynağınız sadece meyvalar ki bunlar doğa’nın mükemmel besin kaynakları. Meyvalarda, size hayat desteği verecek hemen herşey mevcut.

Gün 2: Fırın patatesle başlayan gününüz size komplex karbonhidratları ve üzerine sürdüğünüz bir parça tereyağı size gerekli yağ miktarını veriyor. Bu size gündüz için gerekli enerji dengesini sağlayacak. Günün geri kalanı bütün değerli besinlere ve elyaflara sahip ancak kalori içermeyen sebzelerle geçecek.

Gün 3: Bugün patates yok çünkü gerekli karbonhidratları meyvalardan alacaksınız. Bugün, metabolizmanız fazla kilolarınızı yakmaya hazır durumda. Kısmen açlık krizleri yaşasanızda, sabırlı olun, bu sorun 4. gün çözülecek.

Gün 4: Muz, süt ve çorba size garip gelebilir. Bu günün muzları size kaybettiğiniz potasyumu ve ilk 3 günde almadığınız sodyumu verecek. Bugün tatlı ve şekere olan ilginiz azalacak. Kolay geçecek bir gün olacak.

Gün 5: Biftek ve domates. Biftek demir ve protein sağlarken, domatesler elyafları verip hazmınızı kolaylaştıracak. Bol bol su içmelisinizki sisteminiz temizlensin. Bugünkü idrar renginiz saydam olacaktır. Bugün yiyeceğiniz bifteğin miktarı pek önemli değil ancak 6 tam domatesi mutlaka bitirmelisiniz.

Gün 6: Bugün 5. güne çok benziyor. Biftekten demir ve protein, sebzelerden de vitaminler ve elyaf. Bu gün vücudunuz tam bir kilo yakma eğiliminde olduğunu gösterecek. Kendinize bakarsanız 1.güne nazaran çok farklı göründüğünüzü farkedeceksiniz.

Gün 7: Diyeti tamamladınız, Sisteminiz şu anda kontrol altında ve gösterdiğiniz temizleme ve boşaltma çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar