Ticker

6/recent/ticker-posts

Terazi burcu 2011 - Susan Miller


Terazi burcu 2011 - Susan Miller

2011 yılında gündelik iş temponuzla alakalı konularda bakış açınızı değiştirmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Mesleki kariyerinizi yükseltmek için usta çırak ilişkisi tarzında, gündelik temponun yoğun olarak yaşandığı işler gündemde olabilir.

Sağlığınıza özellikle dikkat etmeli, rutin kontrollerinizi yaptırmalı ve stres yaratabilecek ortamlarda çalışıyorsanız elinizden geldiğince sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili beklenmedik değişimler de yine bu sürecin etkileridir.

Neptün gezegeni ise 2011 yılında aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı mevzularda bağımlılık yaratabilecek ilişkilere sebep olabilir. ilişki kurduğunuz insanlar ve diğer konularda hayalkırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir.

TERAZİ BURCU AŞK HAYATI
4 Ocak 2011 arası yakın çevreyle ilişkiler ve yolculuklar açısından etkili görünmekte. Değişik insanlarla tanışmak, haberleşmek yoğun bir şekilde görülebilir. Bağımlılık yaratabilecek ilişkilerden kaçınabilirsiniz.

17 Şubat-25 Mart dönemi aşkta şanslı bir dönem. İlginç ve sıradışı ilişkiler yaşanabilir. Özgürlük konusunda oldukça dikkatlisinizdir.

6 Nisan-30 Nisan arası ciddi ilişkinizle alakalı konularda çatışmalar ve anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Partnerinizin size karşı olan davranışlarında sertlikler ve bencillikler nedeniyle tartışmalar yaşanabilir.

30 Ağustos-24 Eylül ilişkiler açısından oldukça şanslı bir dönem. Kendinizi pozitif bir şekilde ifade edeceğiniz güçlü bir dönem. Fiziki açıdan güzellik, çekicilik ve kendinize olan güven duygunuzun yükselişi size aşk konusunda keyifli günler yaşatabilir.

TERAZİ BURCU SAĞLIK
13 Mart-6 Nisan beslenme düzeninize dikkat etmeli, kilo sorununuzla ilgili belirli bir diyet programına dahil olmalısınız.

İlişkilerinize özen göstermeli, psikolojik yönden beklentilerinize uymayan durumların yaratacağı gerginlikler karşısında içinizdeki sevgi birliğini denge içinde tutmaya özen göstermelisiniz. Kilo sorunları ve lezzetli yiyeceklere düşkünlük konusunda perhiz yapmayı ihmal etmemelisiniz.

TERAZİ BURCU İŞ VE PARA HAYATI
4 Mart-9 Mayıs mesleki konularda aşırı hassasiyet içinde olacağınız bir dönem. Otoritelerle sorunlar yaşanabilir ve işinizle alakalı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

12 Temmuz-6 Ağustos dönemi hedeflerinizle alakalı konularda sosyal ilişkileri ve ekip halinde çalışmalar, tanıtımlar ve liderlik özelliklerinizi gösterebileceğiniz faaliyetler. 19 Ağustos-4 Eylül kendinizi ifade konularında etkili süreç olarak gözüküyor. Girişimlerde bulunmaya gönüllü olmalısınız.

30 Nisan-25 Haziran arası yönetici gezegeniniz Venüs evlilik, ortaklık, miras ve diğer yollardan finansal açıdan gelirleri göstermekte.

24 Eylül-18 Ekim arası tutumluluk ve para elde etme konusunda yaşanacak bazı olumsuzluklar.

Susan Miller

Yorum Gönder

0 Yorumlar