Ticker

6/recent/ticker-posts

Boğa burcu 2011 - Susan Miller

Boğa burcu 2011 - Susan Miller

2011 yılında, kafanızın içindeki tüm sorulara cevap bulabilir ve arzularınızın gerçekleşmesi sonucunda, dünyaya daha huzurlu, kendinizden emin bir ruh hali içinde bakabilirsiniz.

Aşk hayatınız, flörtleriniz, yaratıcılık gerektiren her türlü faaliyetiniz, çocuklarınız veya çocuk sahibi olmak adına düşünceleriniz, yaşamın keyifli yanlarının tadına varmak adına olan tüm eylemlerinizde ise belirli bir sınırlanmış, çekingenlik olsa da, bu konularda yaklaşık ikibuçuk yıl içinde gelişmek ve büyümek açısından fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.


Bağımsızlık duygunuzu ve bugüne dek olan bakış açınızı yenileyerek değişime uğraşacağınız alan ise, ileriye yönelik hedefleriniz, grup faaliyetleriniz, sosyal hayatınız ve dostluk ilişkilerinizde olacaktır. Özgürleşmek adına içinizde en derin duyguları taşıyacağınız konuların başında da mesleğiniz ve kariyeriniz gelecektir.

BOĞA BURCU AŞK HAYATI
30 Nisan-25 Mayıs tarihleri yönetici gezegeninizin konumu dolayısıyla aşk konusunda şanslı bir dönem. Bu süreçte karşı cins tarafından oldukça çekici hale gelmenizi sağladığı gibi, yakın beraberlikler açısından da daha dikkatli ve özenli davranışlar sergileyeceğiniz bir süreç anlamı taşımakta.

1 Temmuz-28 Ağustos dönemi Aşk açısından olumlu bir süreç. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bu ilişkinizi sağlam temeller üzerine atarsanız evliliğe kadar uzayabilir.

BOĞA BURCU SAĞLIK
30 Temmuz -24 Eylül döneminde yoğun temponun getirdiği yorgunluklar, keyifsizlik durumu görülebilir. Birebir iş ilişkisinde bulunduğunuz kişiler veya eşiniz kaynaklı sağlık problemleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Boğaz rahatsızlıkları, bel ağrıları ve psikolojik yönden alınganlık hali gibi durumlar oluşabilir.

BOĞA BURCU İŞ VE PARA HAYATI
Mesleki kariyeriniz ve genel olarak iş hayatınızla ilgili etkili olabilecek en önemli tarihlerin başında 12 Ocak-13 Nisan dönemi ilk başta yer almakta. Bu devrede özgür düşüncelerinizi hayata geçirmenizi sağlayan iş fırsatları yakalayabilir veya şu anki pozisyonunuzla ilgili bir karara varmak gereği duyabilirsiniz.

Mars gezegenin geri hareketinin devam etmesi nedeniyle karar vermeden önce düşünmeniz iyi olabilir. Sabit fikirlilikten uzak kalmanız halinde orijinal ve sıradışı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17Nisan-29 Mayıs doğum günü döneminizde girişimler açısından güçlü bir ifade kazanabilir, daha cesur bir şekilde isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu durum mesleki açıdan size oldukça yeni fırsatlar getirebilir.

Finans hayatınız ve maddi kazanımlar açısından etkili olacak tarihlerin başında, 31 Aralık 2010- 25 Mart 2011 arası dönemde iletişim yoğunluğu içinde oluşunuz aynı anda birden fazla işle uğraşmanız, ek gelirler sağlayacağı gibi, yapacağınız görüşmelerde durumunuzu düzeltebilecek girişimlerde de bulunabilirsiniz.

Sizler genel olarak tutumlu kişiler olduğunuzdan bu dönemde harcamalar konusunda dikkatli olun uyarısından ziyade, daha esnek düşünmeye çalışmalı ve fırsatları değerlendirmelisiniz demek daha doğru olacaktır.

Susan Miller

Yorum Gönder

0 Yorumlar