Ticker

6/recent/ticker-posts

selülit için lipolizis tedavisi

selülit için lipolizis tedavisi Lipolizis yöntemi ile vücutta istenmeyen küçük yağ birikintileri ve belli bölgelerde birikmiş yağlanma problemleri giderilir. Fazla kilo ve şişmanlık problemi olan bireylerde başarılı sonuç alabilmek için bu yöntem ile birlikte diyet uygulamak ve egzersiz yapmalakta şarttır.

Lipolizis hangi bölgelere ve nasıl uygulanır?

Öncelikle kalça, sırtta oluşan yağ birikintileri,bel , göbek, karın ön duvarı,diz iç kısımları ve kollara uygulanabiliyor.

Bu teknikte çok ince uçlu iğne ile bölgesel yağlanma olan alanlara soya fasulyesinden elde edilen fosfolipid maddesi direkt yağ dokuların içine zerkediliyor.

Soya fasulyesindeki lesitin temel madde yağ bokların yıkılmasında ve çözülmesinde en çok tercih edilen ilaçlardandır. Seans sayısı kişinin sorunun yoğunluğuna göredir.

Ortalama 2-3 ay içinde bölgesel yağlanmalarda oldukça başarılı sonuçlar gözlemlenir. Amerika ve Avrupada’ki pek çok ülkede kullanılan bu yöntem liposuctionın tahtını sarsıyor ve hollywoodaki bir çok yıldız tarafından terci ediliyor.

Çok kilolu kişiler bu yöntem ile zayıflayabilir mi?

Bu teknik özellikle bölgesel yağların fazlalığında uygulanır. Kilo verdirmez genel vücütta kilo problemi varsa diyet ve egzersiz yapmak zorunludur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar