Ticker

6/recent/ticker-posts

acai çileği-acai berry faydaları

acai çileği-acai berry faydaları

Dr. Mehmet Öz’ün de katıldığı Oprah şov'da gençleştiren ve vücudu forma kavuşturan etkisi için övgü ile bahsedilen Acai Çileği, özellikle tüketen kişinin zinde kalmasına yardımcı oluyor ve tok tutuyor.

Acai Çileği metabolizma üstünde itici güç oluşturuyor, özellikle kilo verme sırasında vücudun adaptasyonunun gerçekleştiriyor, kilo verme sırasında duraksama yaşandığında da acai tüketmek yağların yakılmasında en önemli faktör olarak değerlendiriliyor.

Acainin bir diğer özelliği zengin posa kaynağı olması.. Acai bu yönü ile , kişilerin gün boyu, tokluk hissetmelerine yardımcı olur, ara öğünlerde atıştırma isteğini ve gece yemelerini engeller.

Prof. Dr.Mehmet Öz, Acai Çileğinin bir çok faydası olduğunu söylüyor. Yüksek Amino asit içeriği sayesinde Acai çileği (böğürtleni), fiziksel aktivite yapan kişilerde de kasların işlevi ve gelişmesi için de çok önemli.

Acai Çileği içeriğindeki yağ asitleri ve amino asit bileşimi de kişide yağ yakımını ve kas gelişimine destek sağlayabiliyor.

Vücudunuzda kas kitlelerindeki artış, vücudun harcadığı enerjide artış yaratacağından kilo kaybı daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek doğal yolla ideal kilonuza ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar