Ticker

6/recent/ticker-posts

Göğüs Egzersizleri ve Göğüs Bakımı

Göğüs Egzersizleri ve Göğüs Bakımı

Bütün kadınlar dolgun, sert ve bakımlı göğüslere sahip olmak ister.

Eğer göğüslerinize iyi bakabilirseniz, olduğundan çok daha farklı ve istediğiniz gibi bir forma girmelerini
sağlayabilirsiniz.

Kneipp Terapi olarak bilinen şok sistemi, yani bir bölgeye sıcak ve ardından soğuk su tutmak fayda sağlayan yöntemlerden sadece bir tanesidir.

Bu sistem hem vücut direncini yükseltir hem de kalp krizi riskini düşürür. Yaz kış mutlaka uygulamanız önerilmekte.

Kışın sıcak duş yaptıktan sonra son 5-10 saniye soğuk suyun altında durun. Aynı şeyi sadece göğüslerinize yaptığınızda ve soğuk suyu biraz daha fazla beklettiğinizde, göğüslerin daha diri olmasını sağlıyor.

İkinci yöntem tabi ki egzersiz. Ama sırf göğüsleriniz için spor salonuna gitmeniz gerekmiyor. İki hareketi evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Birincisi avuçlarınızı iç içe getirip göğüslerinizin tam ortasında birleştirip avuçlarınızı birbirine doğru itin. Bunu aklınıza her geldiği zaman yapın.

İkinci hareket duvarda şınav çeker gibi kollarınızı paralel şekilde duvara yaslayın ve kendizi duvara doğru itin. Dilerseniz sırt üstü yatarak elinize küçük birer pet şişe alabilir ve kollarınızı dümdüz olacak şekilde yukarı kaldırıp indirebilirsiniz de.

Bu hareketler göğüslerinizin diri ve sert olmasını sağlayacaktır.

Tabi ki hiç bir kadın sarkık göğüsleri olsun istemez. Biliyorsunuz ki doğru sütyen mucizeler yaratabiliyor. Kendiniz için hep doğru olan sütyenleri almaya özen gösterin.

Ve sütyenleri uzun süre kullanmayın. Esnemiş, göğüsleri tutmayan sütyenler çok zararlı ve sarkık göğüsler için başlı başlına büyük bir etken.

Yorum Gönder

0 Yorumlar