Ticker

6/recent/ticker-posts

selülit giderici mucize iksir - Ebru Şallı

selülit giderici mucize iksir 

Ebru Şallı 5 gün içinde selüliti yok eden mucize bir iksir bulduğunu açıkladı. Bu mucize iksiri herkes gibi siz de evinizde yapıp içebilirsiniz.

Manken Ebru Şallı fazla kilolarından ve selülitlerinden kurtulmak isteyenler için detoks etkisi yapan mucize iksir 5 gün içinde etkisini göstermekte.

Değişimi 5 günde farkedeceksiniz

Ebru Şallı keşfettiği mucize iksirin sonuçları kanıtlanmış bir detoks içeceği olduğunu, Herkesin evinde hazırlayabileceği bu mucize iksiri her sabah kahvaltı yapmadan yarım saat önce 1 bardak içen kişinin, 5 gün içinde kendisindeki değişimi farkedeceğini söylüyor.

Ebru Şallı "Formülümü yıllardır yemekle, kaloriyle ve neyin zararlı, neyin faydalı olduğunu öğrendiğim için inceleyerek buldum. Bu mucize iksir vücuttaki toksinleri atarak, yağların hızlı bir şekilde yakılmasına yardımcı oluyor. 5 gün içinde farkı gördüm. Selülitli bölgeleri sıkılaştırıyor. Herkes bu içeceği evinde yapabilir.” dedi.

İşte Ebru Şallı’nın mucize iksiri

3 Kabak

2 Enginar

1 Avuç Brokoli

1 Avuç Maydanoz

1 Orta boy soğan

Yarım limon suyu

Hazırlanışı: Sebzeleri az su ile haşlayın. Ardından bu su ile beraber sebzeleri blendırdan geçirin. Üstüne limon suyunu da ilave edip tekrar blendırda karıştırın.

Bu içeceği soğuk ya da sıcak olarak içebilirsiniz. İçine başka hiç bir şey katmayın. Her gün sabah 1 bardak için.

Ebru Şallı

Yorum Gönder

0 Yorumlar