Ticker

6/recent/ticker-posts

shen min saç dökülmesine karşı etkili

shen min saç dökülmesine karşı etkili

Shen Min Topikal doğal özlü içeriği ile saç dökülmesini durdurur, yeni saç oluşumunu destekler ve saç hasarlarını giderir. İleri derecede etkili bir üründür.

Erkeklerde saç dökülmesinin ana sebeplerinden olan DHT oluşumunu 5 alfa- Redüktaz enziminin Tip I ve Tip II izo formlarını inhibe ederek önler.

Saç foliküllerindeki androjen reseptörleri kilitleyerek DHT’ nin reseptörlere bağlanmasını engeller ve ortamdaki mevcut DHT’ yi temizler.

Antioksidan etki ile saç foliküllerindeki dejenerasyonu engeller, yaşlanma belirtilerini geciktirir, oksidatif reaksiyonları önler ve serbest oksijen radikallerini ortamdan arındırır.

Doğum sonrasında , menopoz öncesinde ve sonrasında östrojen eksikliğinden kaynaklanan saç dökülmesini gösterdiği fitoöstrojenik etkiyle önler.

Antienflammatuar etkiyle foliküllerdeki inflamasyonu baskılar ve sağlıklı saç gelişimini destekler.

Bütün bu dejeneratif etkilerden kurtulan saç folikülleri aktif hale geçer ve yeni hücre üretimi başlar. Böylelikle saç dökülmesi durur ve yeni, sağlıklı saçlar çıkmaya başlar.

Dolaşımı düzenlen etkisi ile saçlı derideki kan akışını düzenler ve foliküllerdeki mikro sirkülâsyonu arttırır. Böylelikle güçlü ve sağlıklı bir saç için gerekli temel besleyicilerin foliküle ulaşmasını kolaylaştırır.

Güçlü ve sağlıklı bir saç için gerekli miktarda vitamin ve mineral içeriği ile saçı besleyip, yapıtaşlarının oluşumunu destekler.

Shen Min Topikal uzun yıllardır birçok ülkede güvenle ve yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kanada ve Amerika’ da saç dökülmesini önlemek ve yeni saç oluşumunu desteklemek için en çok tercih edilen saç besleyici ürünlerdendir. Türkiyede de piyasada satılmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar