Ticker

6/recent/ticker-posts

Suna Dumankaya

Suna Dumankaya

Güzellik
ve Bitki Bilimi Uzmanı Suna Dumankaya, bakımına önem veren herkes için evde yapılabilecek güzellik tariflerini paylaşıyor. Evde hazırlayacağınız bu reçeteler ile en güzel siz olabilirsiniz.

Tariflerin içinde adı geçen bitkilerin birçoğunu aktarlarda bir kısmını da evinizdeki raflarda bulabilirsiniz. Kullanacağınız bitkiler genellikle taze olmalı ya da temiz kurutulmuş cam kavanozda saklanmalıdır.

Kurutulmuş bitkiler bir yıl kullanılabilir. Bazı bitkiler un haline getirilip maske olarak ya da çay gibi demlenerek kompres olarak kullanılır.

Türkiye'nin bitkisel ürünlerle cilt bakımı yapan ilk Bitki Bilimi ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya, doğal güzellik ve sağlık formüllerini 'Meslek Sırlarım ve Mucize formüller ' adı altında yayınladı.

Cilt bakımı, ve saç bakımı ve sağlık ile ilgili olarak sayısız reçeteler sunan Suna Dumankaya'nın önerdiği tüm formüller hem doğal hem de halis ev yapımı.

Türkiye'nin ilk lokman hekimlerinden olan Fatma Öktem'in torunu olan Dumankaya, sağlık ve güzellikle ilgili bitkisel ürünlerden oluşan bulgu ve sırlarını anneannesinden emanet aldığını açıklıyor.

Suna Dumankaya, kendinize bakım uygulamak için mutlaka güzellik merkezlerine gitmenize ve yüksek harcamalar yapmanıza gerek olmadığını, doğal ürün ve doğru karışımlarla bunu sağlamanızın mümkün olduğunu belirtiyor .

Suna Dumankaya‘ya göre Güzel olmayan kadın yoktur. Bakımlı olduktan ve biraz da bu konunun inceliklerini bildikten sonra bütün kadınlar güzeldir.

Pek çok kozmetiğin de hammaddesi doğadan karşılanmaktadır. Buradaki tarifler, oldukça ekonomik şartlarda yapılabilecek, denenmiş, düzenli olarak kullanıldığı zaman faydalı sonuçlar alacağınız tariflerdir.

Suna Dumankaya

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. merhabalar.. ben 21 yaşında 163 cm boyunda 56 kilo bir bayanım. boyuma göre kilom aslında normal fakat yağlarımın hemen hemen hepsi kalçamda ve belimde birikmiş durumda ve bu durum beni çok rahatszı etmekte hoş olmayan görüntü oluşturmakta. bunun yok olması için neler yapmalıyım??? teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  2. merhaba sesim çok sık kısılıyor doktor larenjit dedi bağırmamı yasakladı siz sesim için ne önerirsiniz

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben 21 yaşında 52 kilo 1 62 boy da bir bayanım kalçamın bümesini istiyorum ne yapmam lazım yada ne yemeliyim.. kilo almak istemiyorum ama sadce kalça kısmının..

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.