Ticker

6/recent/ticker-posts

Karadut Şurubu ve Faydaları - Erkan Topuz


Karadut Şurubu ve Faydaları
Karadut meyvesinin içeriğinde çok güçlü antioksidanlar bulunmaktadır.

Bu güçlü antioksidanlar vücudumuzdaki serbest radikalleri etkisiz hale getirmek suretiyle bağışıklık sistemimizi güçlendirir.

İçeriğinde bulunan flavonoidler nedeniyle ise kalbimizi korur aynı zamanda da yaşlanmamızı geciktiren etkisi vardır.

Karadut bitkisi böceklenmeyen tek organik bitki çeşididir. İçeriğinde Betakaroten bulunur. Ancak karadutun mevsimi çok çabuk geçtiğinden en bol olduğu zamanlarda kaynatarak şurubunu yapabilirsiniz ve bu karadut şurubunu derin dondurucuda muhafaza edebilirsiniz.

Sağlık ve gençlik kaynağı olan bu şurubu kanserden korunmak için mutlaka tüketmelisiniz.

Karadut nelere faydalıdır?
* Halsizliği, aşırı yorgunluğu giderir
 
* Ağız ve boğaz enfeksiyonlarına tavsiye edilir
 
* Kanı temizler anemi hastalarına tavsiye edilir
 
* Kan basıncını düşürür
 
* Sindirim sistemi kronik hastalığına faydalı
 
* Mide salgılarını arttırır
 
* Sindirimi sistemini düzenler
 
* Saçların ve dişlerin güçlenmesini sağlar
 
* Kronik gastrit ve hepatit tedavisinde kullanılabilir
 
* Uykusuzluğa iyi gelir

Prof. Dr. Erkan Topuz

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. erkan hocam sana cok teşekkür ederim ama bide bitkileri nasıl kullanacagımızı daha acık yazarsanız daha cok sevinecegiz. tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.