Ticker

6/recent/ticker-posts

ibrahim Saraçoğlu fibrokist için brokoli kürü

Fibrokist için brokoli kürü

Genel olarak her iki kadından birisinin göğsünde Fibroadenom (Fibrokist) oluşmaktadır.

Oluşan fibrokistlerin giderilmesinde
21 günlük Brokoli Kürü tamamlayıcı tedavi yöntemi olarak mükemmeldir.

Hazırlanması: 1/2 litre kaynayan suyun içine 200 gram taze brokoli koyun ve beş dakika haşladıktan sonra ocaktan alın ve ılıdığı zaman süzün.

Uygulaması: Elde ettiğiniz brokoli suyunun yarısını sabah kahvaltısından önce diğer yarısını da öğle yemeğinden yirmi dakika önce için. Haşlanan brokoliyi yemeniz gerekmez.
 
Bu kürü uyguladığınızda Göğsünüzdeki ağrıların ve fibrokistlerin yavaş yavaş yok olduğunu görebilirsiniz.

Ancak Brokoli kürü uyguluyorum diye kesinlikle hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz. Gerekirse 21 günlük bu kürü 1 hafta ara verdikten sonra tekrar edin.

Dikkat 1: Hormonlu ve transgen tohumdan elde edilen brokoliyi bu amaçla kullanmayınız. Satın alacağınız brokolinin taze ve diri olmasına dikkat ediniz. Sararmış olan brokoliyi satın almayınız. İhtiyacınız olan yirmibir günlük brokoliyi 200-250 gramlık porsiyonlar halinde derin dondurunuzda saklayabilirsiniz.
Derin dondurucuda sakladığınız brokoli altı ay boyunca etkin özelliğinden hiçbir şey kaybetmez. Kürü uygulayacağınız yirmibir gün boyunca uzun ara vermemeniz gerekir. Bu nedenle ihtiyacınız olan yirmibir günlük brokoli miktarını stoklamanızı öneririm.
Dikkat 2: Bu kürü uygularken, kahve, çikolata, ceviz (tazesi veya kurusu), portakal ve portakal suyu, taze beyaz üzüm tüketilmemelidir.

Dikkat-3: Göğüste teşhis edilen Fibroadenom "solid kitle" olarak tanımlanmış ise, brokoli kürü göğüste bulunan solid-kitle üzerinde etkili değildir. Göğüsteki fibrokistlere karşı etkilidir. Yani, kist olarak tanımlanmış olması gerekir.

Eğer, hekiminiz göğüsteki fibroadenom'u kist veya kistik yapı olarak tanımlamış ise, bu taktirde brokoli kürünü uygulayabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar